Woon je al 6 jaar in Zuid-Oost dan kunnen we je voorrang verlenen tijdens het toewijzen van woningen. Wil je korter dan 12 maanden huren? Dit is mogelijk vraag ons naar de mogelijkheden.

Huurinformatie

Onze tijdlijn en ontwikkeling

September 2022

Voorbereidingen

November 2022

Start verhuur

Juli 2023

Oplevering

(Uiterlijk 4 weken van tevoren zal de opleveringsdatum definitief bekend gemaakt worden.)

In de buurt

Aan de Paasheuvelweg bevind je je in hartje Amsterdam Zuidoost. Alles binnen handbereik dus – van de voorzieningen van de stad tot de hogeschool én de vrije natuur.

Hogeschool van Amsterdam

College volgen of studeren op locatie wordt wel heel makkelijk, met de Hogeschool van Amsterdam om de hoek. De locaties Nicolaes Tulphuis (NTH) en het Tania Leonhuis (TLH) van de faculteit gezondheid zijn op loopafstand bereikbaar.

Amsterdam UMC

Ben je een student Geneeskunde? Het Amsterdam UMC bevindt zich tegenover het complex. Ideaal voor jouw stages en coschappen!

Ziggo Dome

Het grootste evenementencentrum van Amsterdam trekt mensen uit heel Nederland, maar voor jou is het een kleine 10 minuten fietsen. Hier treden de grootste artiesten ter wereld op!

De A2 en A9 binnen handbereik

Stap in de auto en je bent direct op weg naar diverse centrale Nederlandse steden zoals Utrecht.

Station Amsterdam Holendrecht

Via Station Amsterdam Holendrecht, gelegen op 7 minuten loopafstand, heb je direct toegang tot de metro en trein. Snel met de metro op weg in Amsterdam, of pak de trein voor een directe verbinding met Rotterdam.

Gaasperplas

Na een week hard werken of studeren, volgt welverdiende ontspanning. De Gaasperplas bereik je op 10 minuten fietsafstand en is een groenrijke locatie waar je kunt zwemmen, watersporten én kunt genieten van talloze festivals in de zomer.

1

Hogeschool van Amsterdam

2

Amsterdam UMC

3

Ziggo Dome

4

A2 en A9 binnen handbereik

5

Station Amsterdam Holendrecht

6

Gaasperplas